Aktivacija unutrašnje snage

Tehnika ”Aktivacija unutrašnje snage” namenjena je svima, ali pre svega onima koji se osećaju depresivno, letargično i blokirano na bilo koji način, usamljeno, izgubljeno ili preplavljeno teretom i obavezama koji su preteški za njihova pleća. Ova tehnika oslobađa nas straha koji neminovno ide uz pomenuta stanja i životne okolnosti i daje nam ideje, inspiraciju i, pre svega snagu za prave korake. Ova tehnika deblokira i balansira treću čakru. Harmonizuje je sa ostalim čakrama i dovodi nas u vezu sa pravom snagom naše duše.

Molimo Vas sačekajte...

Novosti - registracija

Ukoliko želite da primate obaveštenja od nas, molimo Vas upišite Vaš e-mail.
error: Sadržaji je zaštićen !!

Mi koristimo kolačiće kako bismo obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više informacija

Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo Vaš uređaj i da isporučimo odgovarajući personalizovani sadržaj. Mi koristimo kolačiće koji su potrebni da Vam omoguće da se krećete po sajtu ili da obezbede neke od osnovnih prisutnih mogućnosti. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike.

Zatvori