Ključ Arhanđela Raziela

Arhanđel Raziel, čije ime znači ”Božije tajne”, smatra se piscem legendarne Knjige Arhanđela Raziela, u kojoj je smešteno svo nebesko i ljudsko znanje i koja sadrži 1500 ključeva za misterije univerzuma.

Arhanđel Raziel, koje je serafim, smatra se patronom originalnosti i kreativnih ideje. Poznat je kao čarobnjak anđeoskog kraljevstva i najčešće se prikazuje nalik velikom čarobnjaku Gandolfu iz ”Gospodara prstenova”.

Razielov cilj je da nam pomogne da iskoristimo moć koja nam je data od Boga da bismo manifestovali blagoslove u svom životu. Tu je da nam pomogne da kreativne ideje, koje su u skladu sa našom životnom svrhom, pretočimo u realnost.

Pomaže nam u razvoju intuitivnih čula, telepatskih sposobnosti, uvećanju spiritualnog znanja i čišćenju negativnih misaonih oblika. Važan preduslov za rad sa Arhanđelom Razielom je naša potpuna spremnost da se otvorimo za duhovni razvoj i ostvarenje svoje životne svrhe i misije.

Molimo Vas sačekajte...

Novosti - registracija

Ukoliko želite da primate obaveštenja od nas, molimo Vas upišite Vaš e-mail.
error: Sadržaji je zaštićen !!

Mi koristimo kolačiće kako bismo obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više informacija

Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo Vaš uređaj i da isporučimo odgovarajući personalizovani sadržaj. Mi koristimo kolačiće koji su potrebni da Vam omoguće da se krećete po sajtu ili da obezbede neke od osnovnih prisutnih mogućnosti. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike.

Zatvori