Reiki neustrašivosti

Tehnika ”Reiki neustrašivosti” povezuje nas sa Višim Sebstvom i Stvoriteljem u cilju prevazilaženja strahova, koji nas onemogućavaju da u potpunosti ostvarujemo svoju životnu svrhu i živimo ispunjen i srećan život. Svaki put kad osetimo strah, može se reći da doživljavamo neku vrstu energetske paralize, pa se zato energetski pristup može smatrati ispravnim i adekvatnim u prevazilaženju strahova. Rad sa energijama tehnike ”Reiki neustrašivosti” omogućava nam da jasno sagledamo strah, saznamo istinu o njemu iz više perspektive, prevaziđemo ga i nastavimo sa realizacijom svojih ciljeva na najbolji način.

Molimo Vas sačekajte...

Novosti - registracija

Ukoliko želite da primate obaveštenja od nas, molimo Vas upišite Vaš e-mail.
error: Sadržaji je zaštićen !!

Mi koristimo kolačiće kako bismo obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više informacija

Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo Vaš uređaj i da isporučimo odgovarajući personalizovani sadržaj. Mi koristimo kolačiće koji su potrebni da Vam omoguće da se krećete po sajtu ili da obezbede neke od osnovnih prisutnih mogućnosti. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike.

Zatvori