Anđeoska čula

Polaznici obuke dobijaju inicijacije u pet simbola sistema ”Anđeoska čula”, koji će im omogućiti mnogo jasniju komunikaciju s anđelima.
Poruke koje nam anđeli šalju su brojne, ali nismo svi jednako prijemčivi za njihov prijem i razumevanje. Cilj obuke je da potpomogne razvijanje naših intuitivnih čula koja su neophodna za lakšu i jasniju komunikaciju sa anđelima. Budimo čulo viđenja anđela u svakodnevnom životu ili meditaciji i snovima. Budimo čulo za osećanje mirisa koje anđeli ostavljaju i učimo kako da na osnovu vrste mirisa prepoznamo o kojoj se vrsti anđela radi. Treće čulo koje budimo omogućava nam da osetimo dodir anđela. Potom se otvaramo za mogućnost da čujemo zvuke anđele, a peta inicijacija otvaranašu srčanu čakru ka božanskoj čjubavi i dovodi je na vibraciju blisku vibraciji anđela. Ovo otvaranje omogućava nam da više volimo sebe i sve oko nas.
Radi uspešnijeg rada svi dobitnici na poklon dobijaju aktivaciju ”Ti si ljubav”, koju je dovoljno uraditi jednom u životu, a koja omogućava primanje i ispoljavanje mnogo većih količina ljubavi u svim segmentima života, što ispoljava veliki isceljujući efekat. Aktivacija je kanalisala od arhanđela Rafaila i arheje Marije i vraća nas našoj pravoj prirodi, a to je ljubav.
Nema preduslova za pohađanje obuke i aktivacije.

Molimo Vas sačekajte...

Novosti - registracija

Ukoliko želite da primate obaveštenja od nas, molimo Vas upišite Vaš e-mail.
error: Sadržaji je zaštićen !!

Mi koristimo kolačiće kako bismo obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više informacija

Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo Vaš uređaj i da isporučimo odgovarajući personalizovani sadržaj. Mi koristimo kolačiće koji su potrebni da Vam omoguće da se krećete po sajtu ili da obezbede neke od osnovnih prisutnih mogućnosti. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike.

Zatvori