Anđeosko ćelijsko isceljivanje

Sistem Anđeosko ćelijsko isceljivanje usmeren je na dubinsko isceljivanje bića na ćelijskom nivou. U skladu sa ovim sistemom, na subatomskom nivou, u svim našim ćelijama nalaze se majušna eterična anđeoska bića, koja svojim postojanjem hrane iskru života u nama.

Iako ćelije u našem organizmu imaju različite funkcije, svima je zajedničko postojanje Anđeoskog glasnika, u čijem je fokusu održavanje božanskog kodiranja. Unutar nukleusa ćelije nalazi se DNK, a u njoj anđeosko prisustvo, anđeoski kod na osnovu kojeg funkcioniše sistem Anđeosko ćelijsko isceljivanje. Taj kod nosi u sebi život i transmutaciju ćelije i savršeni otisak Stvoritelja-Boga-Univerzuma. Božansko kodiranje dolazi direktno iz Izvora.

Sve ćelijske anđele nadgleda čudesni Vrhovni anđeo, koji obitava u našoj srčanoj čakri. On se smatra velikim grand masterom isceljivanja i nadgledanja ćelijske aktivnosti. Komunikacija s ovim anđelom moguća je preko Višeg sebstva. Možemo mu upućivati zahteve za isceljenje ili tražiti informacije koje su nam važne. Odgovore ćemo dobijati ili putem intuitivnih ili putem fizičkih čula.

Osnovni zadatak sistema Anđeosko ćelijsko isceljivanje je isceljivanje na ćelijskom nivou, održavanje i povećanje vitalnosti i aktiviranje božanskog kodiranja za zdravlje, koje treba da postane naše prirodno trajno stanje.
Svi polaznici obuke biće inicirani u energije sistema Anđeosko ćelijsko isceljivanje i dobiće priručnik sa uputstvima za dalji samostalni rad na sebi i drugima.

Molimo Vas sačekajte...

Novosti - registracija

Ukoliko želite da primate obaveštenja od nas, molimo Vas upišite Vaš e-mail.
error: Sadržaji je zaštićen !!

Mi koristimo kolačiće kako bismo obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više informacija

Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo Vaš uređaj i da isporučimo odgovarajući personalizovani sadržaj. Mi koristimo kolačiće koji su potrebni da Vam omoguće da se krećete po sajtu ili da obezbede neke od osnovnih prisutnih mogućnosti. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike.

Zatvori