Čišćenje negativnih entiteta

Energetski sistem ”Čišćenje negativnih entiteta” namenjen je energetskoj i psihičkoj zaštiti svih ljudi, naročito empata.

Zaštita se ogleda u prevenciji, tj. sticanju neprobojnosti za negativne energije, kao i u čišćenju, ukoliko se negativni entiteti nalaze u nekom od slojeva naše aure.

Pod negativnim entitetima u ovoj tehnici podrazumevaju se misaoni oblici, psihičke kuke, psihički napadi, psihičke zavisnosti, energetski vampiri, geopatski stres i psihičko probadanje.

Sistem se sastoj od pet nivoa i simbola koji se koristi na čakrama i u auričnom polju. Ovom tehnikom možemo raditi na sebi i drugima, kao i na prostoru.

Molimo Vas sačekajte...

Novosti - registracija

Ukoliko želite da primate obaveštenja od nas, molimo Vas upišite Vaš e-mail.
error: Sadržaji je zaštićen !!

Mi koristimo kolačiće kako bismo obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više informacija

Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo Vaš uređaj i da isporučimo odgovarajući personalizovani sadržaj. Mi koristimo kolačiće koji su potrebni da Vam omoguće da se krećete po sajtu ili da obezbede neke od osnovnih prisutnih mogućnosti. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike.

Zatvori