Agape

Agape je grčka reč pod kojom se podrazumeva ono što zovemo bezuslovna ljubav. To je univerzalna spiritualna ljubav koja je po svojoj prirodi božanska. Ona je izvor stvaranja, esencija Stvoritelja svega što jeste.

Agape Reiki nam pomaže da otvorimo srčanu čakru i transformišemo emocije koje su zadržane u njoj, a koje nam ne služe na najbolji način. To su pre svega ljutnja i bes, ali i ogorčenost, ozlojeđenost, razočaranost i tuga. Slanjem energije Agape Reiki emocije blokirane u srčanom centru se osvešćuju i oslobađaju, vrši se njihova transmutacija i time isceljuju simptomi nastali kao posledica blokirane energije. Energija Agape Reiki pomaže nam da se oslobodimo straha od priznavanja i ispoljavanja  emocija i smanjuje potrebu da ih potiskujemo, koja je u velikoj meri svojstvena ljudima. Ukoliko imamo osećaj da nam je srce slomljeno, Agape Reiki se može pokazati kao odličan lek.

Molimo Vas sačekajte...

Novosti - registracija

Ukoliko želite da primate obaveštenja od nas, molimo Vas upišite Vaš e-mail.
error: Sadržaji je zaštićen !!

Mi koristimo kolačiće kako bismo obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više informacija

Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo Vaš uređaj i da isporučimo odgovarajući personalizovani sadržaj. Mi koristimo kolačiće koji su potrebni da Vam omoguće da se krećete po sajtu ili da obezbede neke od osnovnih prisutnih mogućnosti. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike.

Zatvori