Reiki novac za novu realnost

REIKI NOVAC ZA NOVU REALNOST

Sistem ”Reiki novac za novu realnost” namenjen je poboljšanju finansijske situacije i materijalnog blagostanja osobe koja ga praktikuje. Nastao je kao nadogradnja sistema ”Reiki novac”, koji se sastoji iz tri stepena. Obuka je jednako preporučljiva i onima koji praktikuju i onima koji ne praktikuju ”Reiki novac”. Poželjno je da su svi koji se iniciraju već inicirani u bar prvi stepen Usui Reikija. Energija ”Reiki novac za novu realnost” radi na tri nivoa – ličnom (oslobađa vas ličnih problema s novcem), grupnom (fokusiran na isceljivanje karme, pre svega porodične, vezano za novac) i globalnom (planetarni nivo).

Molimo Vas sačekajte...

Novosti - registracija

Ukoliko želite da primate obaveštenja od nas, molimo Vas upišite Vaš e-mail.
error: Sadržaji je zaštićen !!

Mi koristimo kolačiće kako bismo obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više informacija

Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo Vaš uređaj i da isporučimo odgovarajući personalizovani sadržaj. Mi koristimo kolačiće koji su potrebni da Vam omoguće da se krećete po sajtu ili da obezbede neke od osnovnih prisutnih mogućnosti. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike.

Zatvori