Radionica “Isceljivanje porodičnog stabla”

Radionicu vode Tamara i Nikos Pahnoglu Sertifikovani ThetaHealing® instruktori

Izbor porodice u kojoj ćemo se roditi, a samim tim i celog porodičnog stabla, deo je plana naše duše, nastao s ciljem da se stvore uslovi koji će joj najviše pogodovati za ostvarivanje planirane svrhe. Većina nas teško prihvata činjenicu da smo sami načinili izbor, jer su odnosi unutar porodice skoro po pravilu puni izazova. Nerešeni odnosi sa roditeljima, braćom i sestrama ili članovima šire porodice kasnije se u životu nastavljaju kroz odnose u sekundarnoj porodici, na poslu…, jer lekcije uglavnom ostaju nenaučene, pa ih je neophodno ponoviti. Kad razmišljamo o svojoj primarnoj porodici, fokus nam je najčešće na onome što nam nije prijalo u detinjstvu i kasnijem periodu.

Retko se fokusiramo na dobro koje nam je odrastanje u takvoj porodici donelo (a možemo ga naći čak i u najnepovoljnijim okolnostima). Retko razmišljamo o dobrim osobinama svojih roditelja, koje kod sebe nismo razvili. Retko uočavamo pozitivne obrasce koji se ponavljaju kad upoređujemo sebe i pretke. Na ovoj radionici učimo kako da ih prepoznamo i integrišemo u svoju ličnost i svoj život. Cilj nam je da prepoznamo i osnažimo sve dobro što smo možda potisnuli, previše opterećeni neprijatnim aspektima.

Paralelno sa osnaživanjem dobrog, radimo na razumevanju razloga za izbor baš takve porodice i naše uloge u njoj. Osvešćujemo i oslobađamo sve neprijatne emocije kojima smo vezani za članove svoje porodice i razvoj uz te emocije. Radimo na isceljivanju predaka koji energetski loše utiču na nas, na opraštanju, kao i na dobijanju blagoslova svih predaka za nesmetano razvijanje svojih punih potencijala.

Preduslov za pohađanje radionice je završen Osnovni DNK seminar Teta isceljivanja.
Radionica traje 8 sati, od 10 do 18 sati, sa jednosatnom pauzom za ručak i dve kraće pauze.
Prijavljivanje je moguće na info@klubharmonija.com ili putem Facebook-a.

Molimo Vas sačekajte...

Novosti - registracija

Ukoliko želite da primate obaveštenja od nas, molimo Vas upišite Vaš e-mail.
error: Sadržaji je zaštićen !!

Mi koristimo kolačiće kako bismo obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više informacija

Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo Vaš uređaj i da isporučimo odgovarajući personalizovani sadržaj. Mi koristimo kolačiće koji su potrebni da Vam omoguće da se krećete po sajtu ili da obezbede neke od osnovnih prisutnih mogućnosti. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike.

Zatvori