Utisci

Niš, 20.8.2017.

”Izuzetna radionica. Temeljna i postupna. Nikad mi nije brže prošao dan. Zanimljivo, korisno i jasno. Vežbe su lagane i dobro razumljive, u potpunosti prilagođene i praktičarima koji nisu aktivni u ThetaHealing tehnici. Sve pohvale. Prezadovoljna sam. Za instruktore je svaki komentar suvišan. Moji najdivniji učitelji. Primer za sve aspekte života kako treba. Posvećeni, puni razumevanja, uvek spremni za svaku pomoć. Hvala neizmerno!!!” T.A.

”Radionica je bila neopterećujuća, jednostavna, sa prijatnim osećanjima bliske i jake povezanosti sa precima i članovima primarne porodice. Na radionici se osetio duh gubitka osećanja prostora i vremena, duh zajedništva između prošlosti i budućnosti. Kao da su se obrisale rodbinske veze, kao da je vreme prestalo da postoji i svi smo bili jedno. Porodično stablo je očišćeno, isceljeno, a mi smo jači nego ikad bili spremni da krenemo dalje uz pomoć svojih predaka, svojih duhovnih vodiča i svih viših energija koje naše porodično stablo nosi u sebi. Nikos i Tamara Pahnoglu su ljudi veoma posvećeni svom poslu, koji rade sve sa voljom i ljubavlju, željom da pomognu drugima i ukažu na lepšu i bolju stranu života. Instruktori koji nam uvek pokažu lakši put za uspeh i bogatstvo u životu. Instruktori koji nas povedu, koji nam pokažu onu lepšu stranu života.” A.A.

”Novo dragoceno iskustvo. Osmišljeno odlično, neusiljeno, lako i opuštajuće. Divni instruktori su nam otkrili nove mogućnosti. Sada je na nama da ih primenimo. Tamara i Nikos su uigrani iskusni instruktori, posvećeni i sposobni da, dopunjujući se, na opušten način, ali pri tome jasno i konkretno prenesu znanja i tehnike.” J.M.

”Kao i uvek, sa divnim ljudima divna radionnica. Kao i radionica, tako su i Tamara i Nikos divni. Hvala vam!” B.D.

 

Molimo Vas sačekajte...

Novosti - registracija

Ukoliko želite da primate obaveštenja od nas, molimo Vas upišite Vaš e-mail.
error: Sadržaji je zaštićen !!

Mi koristimo kolačiće kako bismo obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više informacija

Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo Vaš uređaj i da isporučimo odgovarajući personalizovani sadržaj. Mi koristimo kolačiće koji su potrebni da Vam omoguće da se krećete po sajtu ili da obezbede neke od osnovnih prisutnih mogućnosti. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike.

Zatvori