Trostruki štit

Tehnika ”Trostruki štit” namenjena je energetskoj zaštiti od uticaja negativnih energija iz okruženja. Energetski štit koji dobijamo je veoma efikasan, ali ne prejak.

Omogućava nam da se odvojmo od energija drugih ljudi, da prestanemo da preuzimamo tuđe emocije, koje nas iscrpljuju i čine da se osećamo kao da smo ostali bez energije.

Tehnika je veoma važna u slučaju iscrpljujućih parterskih odnosa i ostalih odnosa u kojima postoji intenzivna emotivna razmena. Neće nas učiniti neosetljivim, već će osećanje tuđih energija svesti na zdravu meru, koja nas ne ugrožava.

Čišćenje negativnih entiteta

Molimo Vas sačekajte...

Novosti - registracija

Ukoliko želite da primate obaveštenja od nas, molimo Vas upišite Vaš e-mail.
error: Sadržaji je zaštićen !!

Mi koristimo kolačiće kako bismo obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više informacija

Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo Vaš uređaj i da isporučimo odgovarajući personalizovani sadržaj. Mi koristimo kolačiće koji su potrebni da Vam omoguće da se krećete po sajtu ili da obezbede neke od osnovnih prisutnih mogućnosti. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike.

Zatvori